Upplev Göteborgs skärgård, bo på Pensionat Skäret – Styrsö
En skärgårdsupplevelse

Upplev Göteborgs skärgård, bo på Pensionat Skäret – Styrsö

Äntligen är det sommar och skärgården är som vackrast. Bo på ett äkta skärgårdspensionat, boka ett bord och njut av vällagad ekologisk mat till havsutsikt och sov gott i våra personligt inredda rum.

Att bo på vårt skärgårdspensionat är som att förflytta sig ett sekel tillbaka i tiden – hela huset andas skärgårdshistoria. Oavsett årstid och hur havets vindar blåser, så är utsikten från restaurangen lika hänförande. Närheten till havet sätter också sin karaktär på vår meny. Dagens färska fångst och salta skaldjur är givna inslag.

Ta med er ordentliga skor för spännande promenader längs klippor, sandstränder och upp på öns högsta punkt med milsvid utsikt!

Till oss tar du dig lätt med båt till Styrsö Skäret från Saltholmen i Göteborgs sydliga del. Resan tar ca 15 minuter och du ser vårt pensionat när du angör bryggan. Varmt välkomna till oss!

Du som prenumerant får 600 kr rabatt på dubbelrum. Frukost ingår. Middag och dryck tillkommer.
Erbjudandet gäller alla dagar fram till 31 oktober.

Uppge rabattkoden (som du ser nedan när du är inloggad) när du bokar online på vår hemsida www.pensionatskaret.se eller via mail info@pensionatskaret.se eller telefon 031 973230

 

 

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.