Från grottmänniska till avatar – Se föreläsning de 16 september som kommer att skaka om hela ditt tänk kring digitalisering och framtiden!

Från grottmänniska till avatar – Se föreläsning de 16 september som kommer att skaka om hela ditt tänk kring digitalisering och framtiden!

Tänk om du öppnade din laptop och det stod ”ej uppdaterad på 40 000 år”. Det är så det är med vår hjärna, vi har samma hjärna idag som för 40 000 år sedan, samtidigt som den tekniska utvecklingen går i rasande fart vilket många börjat uppleva som en stress som aldrig tar slut.

Hjärnforskaren Katarina Gospic bjuder på en kväll där hon diskuterar vardagsbalans utifrån den snabba digitala utvecklingen och hur den påverkar oss. Teknologi är inte dåligt om vi förstår var vi kommer ifrån och vart vi är på väg.

Under denna föreläsning berättar Dr Gospic om varför det är så svårt att få till den omställning vi alla talar om, att primitiva hjärnimpulser hindrar oss från förändring och hur vår grottmänniska kan samexistera med den de superkrafter som framtidens teknologi har att erbjuda.

Med skräckblandad förtjusning är detta en föreläsning som kommer att skaka om hela ditt tänk kring digitalisering och framtiden! Konkreta tips och råd till hur vi kan leva och arbeta på hjärnans villkor – för att minska stress och öka välbefinnandet. Bli kompis med hjärnan!
Du får lära dig var i hjärnan du hittar mod-knappen, vilka knappar du ska undvika och att framtiden redan är här!

Detta vill du inte missa! Som prenumerant får du 20% rabatt på din biljett. Ange koden i kassan som visas nedan när du är inloggad. Varmt välkommen den 16 september! Föreläsningen äger rum på Draken, Folkets hus i Göteborg.

Boka dina biljetter här! 

Om Katarina: 

Katarina Gospic är utbildad fysiolog, läkare och hjärnforskare vid Karolinska Institutet i Stockholm. Hon har 15 års erfarenhet av forskning och neuroekonomi. En av Katarinas främsta styrkor handlar om att göra svåra saker enkla att förstå. Som tjugonioåring sommarpratade hon i P1 och 2015 blev hon ett av de nya ansiktena som fick pryda ”Stockholm Hall of Fame” på Arlanda.

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.