20% rabatt på föreläsningen ”Stark genom klimakteriet”<br>Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.
17 mars 2021

20% rabatt på föreläsningen ”Stark genom klimakteriet”
Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

Stark Genom Klimakteriet – med Monika Björn

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

”Stark genom klimakteriet” är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp – och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet. Föreläsningen äger rum den 8 september i Kongressalen, Folkets Hus, Göteborg.

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

Läs mer och boka här!

Om du är inloggad ser du även vilken rabattkod du ska ange för att få 20% rabatt på priset.

 

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.